MAGOVAC d.o.o.
+386 (0)7 36 35 331
info@nbm-magovac.si

Magovac d.o.o.

Metlika


Magovac d.o.o. je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo (od leta 1984) na področju kovinske dejavnosti.

 

Posebej smo specializirani za hladno preoblikovanje različnih materialov. V prvi vrsti nas odlikujejo odlični rezultati na področju globokega vleka nerjaveče pločevine, aluminija, titana in navadne pločevine. Glavni izdelki iz naše proizvodnje so sestavni deli visoko kakovostnih obtočnih črpalk (prekatne puše, prekatne stene, plašči rotorjev različnih dimenzij…).

 

Poleg teh specifičnih proizvodov izdelujemo tudi druge splošno uporabne izdelke, kot so sifoni, ohišja grelcev s pokrovom in sestavni deli malih gospodinjskih aparatov.

 


Tehnologija je zelo zahtevna in edinstvena v Sloveniji, celo v Evropi je le nekaj podobnih proizvajalcev določenih izdelkov, nekatere pa proizvajamo le pri nas s specialnimi orodji na posebnih namenskih strojih. Smo strateški dobavitelji naših kupcev. Proizvodnja je ekološko neoporečna in v skladu z vsemi veljavnimi predpisi, za kar imamo tudi urejeno vso dokumentacijo.

V duhu tovrstne pozitivne poslovne naravnanosti nenehno stremimo še k večji ambicioznosti, usmerjenosti v izboljšave, tako na strani proizvodov kakor tudi zaposlenih.

Za uspešno uveden sistem vodenja kakovosti smo marca 2014 prejeli certifikat ISO 9001:2008.

 

Zelo smo veseli prestižnega priznanja ZLATI CEH Obrtne zbornice Slovenije, ki smo ga prejeli na Obrtnem sejmu v Celju leta 2006, kar dokazuje našo kakovost in prepoznavnost tudi v širšem gospodarskem prostoru.

 

Strategija

Naša strategija je razvoj tehnologije hladnega preoblikovanja in povezanih tehnologij.

Cilji

Naš cilj je postati vodilno evropsko podjetje na področju preoblikovanja materialov.